Cserkészélet imakönyve - Protestáns

10,00 RON
Áfa nélkül

1.      Cserkészélet imakönyve – Protestáns

Mennyiség

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

„Mi, cserkészek egész életünkben úton vagyunk, ahogy azt az egyik szép dicséretünk is mondja: „Utas vagyok e világban…”. Úton lenni, az élet dinamikáját célratörően megélni azt jelenti, hogy az életünkben nem hiábavalóan körbe járunk, hanem szép és hasznos állomásokon keresztül törekszünk az élet Urának a közvetlen közelségébe.

 …

Amikor a cserkészet nehéznek tűnik, akkor abban a keskeny út minősége és célba vezető ereje mutatkozik meg. Ne ijedjünk meg ettől, hiszen „ha Isten velünk, kicsoda ellenünk?!”..”

 

Tartalmilag a következők találhatóak meg benne:

-          Kegyesség (indulóink, közös imáink, reggeli imák, reggeli dicséretek és kánonok, napközi dicséret, esti imák, esti dicséretek, himnuszok és kánonok, esti önvizsgálat, imák, dicséretek az asztal körül, kirándulók dicsőítő imái, imák tábortűzre, bölcs és kegyes mondások)

-          Útjelek (elindulás, döntés, megbocsájtás, veszély, kincs, közösség, örömhír, megállás, teremtés, haza, segítség, játék, halál)

A jó ösvényen vezető jelek (Hogyan ünnepeljük az Istent?, Az öröm útja, Reszponzórikus imádságok, Reformáció 500, Bi-Pi utolsó üzenete).

KONYVIMAPROT