Home > Hírek események > Mintatábor újonnan alakult cserkészcsapatoknak

Szeretettel várjuk szövetségünk alakuló csapatainak cserkészjelöltjeit – 10–13 éves gyerekeket – a Mintatáborba.

Jó lehetőség az újonnan alakuló csapatok számára, hogy alkalmuk legyen a gyerekeket egy nagyobb cserkésztáborba elkísérni, ahol a szervezés nagy részét tapasztalt cserkészvezetők végzik. Ezáltal az első cserkésztábor során nem tapogatózva, kínlódva kell mindent kitalálni, hanem másolható mintát nyújtunk ahhoz, hogy a második tábor szervezése könnyen menjen.

Az alakuló csapatok tagjait kérjük csapatvezetőjükkel, felnőtt vezetőkkel közösen jelentkezzenek be, hiszen így lesz igazán hasznos számukra a tábor. A tábor megszervezésének feltétele, hogy a lentebb megadott határidőig elegendő ember jelentkezzen.

A tábor menete:

 

Jelentkezés

2016. március 30. /postabélyegző dátuma/

Tanyázás

2016. július 21–28., Erdélyben

 

 

Jelentkezési feltételek

  • Felnőtt kísérő;
  • A jelentkezéskor IV., V. vagy VI. osztályos tanuló;
  • Szülői beleegyezés;

 

Kötelezően csatolandó iratok:

  • keresztlevél másolat

Táborba hozandó iratok:

  • Orvosi igazolás

 

 

Jelentkezés

A jelentkezési lap letölthető a www.rmcssz.ro/files/VK/MINTA_jel.pdf oldalról, vagy igényelhető e-mailben a vk@rmcssz.ro címről.

A jelentkezési lapot és mellékleteit a fejlécben található postacímre, és digitális formában a vk@rmcssz.ro e-mail címre kérjük elküldeni.

 

 

 

Magyarlóna,                                                                                                                     Lázár Dániel

2015. augusztus 22.                                                                                               vezetőképző vezető