Megnyitotta jelképes kapuit a Csapatok és körzetek éve

Megnyitotta jelképes kapuit a Csapatok és körzetek éve

10 lelkes fiatal dolgozik azon, hogy a tematikus év keretein belül együtt szórakozzunk, fejlődjünk és ismerkedjünk Veletek.

 A tematikus év fájának lombkoronája azért ilyen egyedi, mert mi alkotjuk, a Te csapatod, az én csapatom, a Te körzeted, az én körzetem. Valami azonban közös: a gyökerünk. Szövetségünk mind a 9 körzete szükséges ahhoz, hogy egy nagy fa sok-sok ágaként tudjunk növekedni, virágozni és termést hozni ebben az évben is.

Nem titkolt célunk közé tartozik, hogy az év folyamán csapataink és körzeteink betekintést nyerjenek egymás életébe, egy kicsit jobban megismerkedjünk, ötleteket gyűjtsünk és büszkék legyünk egymásra.

Mindannyian tudjuk, hogy nincs cserkészet játék nélkül, így bőven lesz részünk abban is. Azt tanácsoljuk, legyetek készen mindig egy kis bugira.

Továbbá különböző programokkal és izgalmasabbnál izgalmasabb havi villámkihívásokkal készülünk, ezért azt javasoljuk, hogy kövessétek az RMCSSZ Facebook és Instagram oldalát, hogy semmiképpen ne maradjon le pont a ti csapatotok!