Informatikai projekt megvalósítása

Egy cserkész ⚜ vonatkozású informatikai projekt megvalósításához szabadúszókat (freelancer), bedolgozókat (part time) vagy akár teljes munkaidőben alkalmazott munkatársakat (full time) keresünk. A projektben szükség van úgy tapasztalt (senior), mint középszintű (mid level), mint kezdő (junior) programozókra is. #PHP + #HTML + #CSS ismerete kötelező, #Laravel + #MySQL ismerete ajánlott,#OctoberCMS + #Vue ismerete előnyt jelent, a cserkész múlt illetve képzések (ŐVK, SVK, stb.) plusz pontot érnek. Szükség van frontendesre is, aki egy designer munkáját #HTML kóddá tudja alakítani.
A munkavégzés otthonról (saját eszközről) történik órabér alapú elszámolással.
Jelentkezz bátran ha pályakezdő vagy, vagy csak ki szeretnéd próbálni magad egy Scrum keretek között megvalósított projektben, de akkor is ha munkahelyet váltanál és szívesen dolgoznál rugalmas munkaidőben egy magyar csapatban, modern technológiákkal, egy 0-ból felépített rendszeren mely a romániai magyar cserkészetet szolgálja.
Jelentkezni WhatsApp-on, Telegram-on vagy Signal-on lehet a 0️⃣7️⃣4️⃣5️⃣1️⃣6️⃣0️⃣0️⃣4️⃣6️⃣os telefonszámon Hlavathy Péternél egy CV és egy rövid motivációs levél beküldésével.