Online önismereti utazás

Beszállás! Elutazunk önmagunkhoz! 💭
Az Erdélyi Önkéntes Csapatmentorok egy olyan online önismereti utazásra hívnak, amely lehetőséget kínál arra, hogy töltekezz. Most a világjárvány idején, amikor sok időt kell magunkkal tölteni, és csekély idő marad azokra a személyekre, akikkel igazán szeretnénk együtt lenni, a tartalékaink lemerülnek. Ha már így alakult, a magunkkal eltöltött időt érdemes a saját hasznunkra fordítani! Így ezt az utazást neked ajánljuk, ha a Romániai Magyar Cserkészszövetség tagja vagy, elmúltál 15 éves és úgy érzed, hogy a világjárvány okozta zűrzavarban szükséged van egy új perspektívára, amely rávilágít a céljaidra, a téged befolyásoló tényezőkre és önmagad elfogadására.
💰 Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
📌 Az e-mail kurzus periódusa: 2021. április 19. – május 2.
🗓️ Jelentkezési határidő: április 16., éjfél
⚜️ További információk és jelentkezés: https://forms.gle/pssEewj9BedQNqjx7
Az utazás fontosabb állomásai:
👉 Új és már ismert információk saját magunkról
👉 Választási lehetőségek
👉 Legfontosabb értékek és azok hasznosítása
👉 Célkitűzés
👉 Erősségek és gyengeségek felfedezése
👉 Kapcsolatok és konfliktusok szerepe
👉 Életünket befolyásoló faktorok
👉 Érzelmeink szerepe
👉 Felelősségvállalás
📧 A naponta érkező e-mailek igyekeznek majd segítségedre lenni. Tartalmuk átlagosan egy óra alatt feldolgozható, de természetesen ez az idő függ attól, hogy mennyire sikerül elmélyülnöd az aznapi elgondolkodtató tudásanyagban, önmagadban.
🖊️ Amire szükséged lesz az utazás során: egy füzet és egy toll. De ez kiegészülhet ecsettel, színes ceruzákkal és lapokkal, festékkel, gyurmával és bármilyen más eszközzel, amelyek segítenek felszabadítani kreatív energiádat.
👋 Amennyiben igény van a közösségi élményre, úgy lehetőséged lesz csatlakozni egy csoporthoz, ahol online találkozók, beszélgetések és közösen teljesítendő kihívások mentén kapcsolódhatsz a többi résztvevőhöz.
Öveket becsatolni, indulunk!